A mi kis vendéglőnk

A feleségemmel immáron 15 éve ismerjük egymást. Mondhatni, hogy gyerekkori szerelem a miénk, szinte szerelem volt első látásra. Az első pillanattól kezdve beleszerettünk egymásba és el is kezdtük tervezgetni az életünket. Mi már csak ilyen tervezgetősek vagyunk.

Tavaly az egyik nagy tervünk vált valóra, amikor végre megnyithattuk a kis vidéki vendéglőnket. Előtte rengeteget dolgoztunk, hogy megteremtsük az anyagi feltételeket, de meg lett az eredménye, mert belevágtunk és sikerült megnyitnunk a hőn áhított kis vendéglátó egységet. Nagyon pici, nagyon takaros, pontosan olyan, mint amilyet mindig is szerettünk volna. Gondosan megválogattunk hozzá mindent a berendezésektől kezdve a díszítéseken át az utolsó kis apró részletig.

Az alap koncepció az egészséges táplálkozás, így mindent ennek a jegyében szereztünk be. Például az egyik ilyen, amire nagyon büszkék vagyunk az az EasyChef olaj nélküli forrólevegős fritőz LCD kijelzővel. Ezt a terméket a diszkontdepo.hu oldalon találtuk. Bevallom őszintén, hogy előtt még sosem hallottunk róla, de egyszer az egyik közös barátunk átküldtem a következő üzenetet: ” Aciós termékek, olcsó termékek, olcsó áruk, online vásárlás, olcsó cuccok. DiszkontDepó – Hatalmas kínálat, kiemelkedően jó árak, folyamatos akciók! Ne hagyja ki a lehetőséget!

Nem hagytuk ki a lehetőséget mi sem, mert gondoltuk teszünk egy próbát, megnéztük a kínálatot és így találtunk rá erre az olaj nélküli fritőzre. Az egyik legnagyobb előnye az egészséges táplálkozás jegyében, hogy nem kell hozzá több 10 liter olajat használni. A napraforgó olaj amúgy sem egészséges és utána meg mit kezdünk a rengeteg fáradt olajjal? Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy egyszerűen ennek a készüléknek köszönhetően száműztük az olajat az életünkből.

6 programból lehet választani, legyen szó akár hagyományos vagy akár reform ételekről. A digitális panelnek köszönhetően szinte pofon egyszerű a használata, csupán pár perc alatt be lehet állítani, hogy mit szeretnénk elkészíteni, sőt a munkát segíti a speciális légkeveréses technológia is. A másik hatalmas előnye, hogy mivel nem használunk több liternyi olajat és minden zárt térben történik, így nem kell tartanunk a nem túl kellemes olaj szagtól sem. Nem fűti be a konyhát sem, ezért nem lesz tőle kibírhatatlan meleg. Ez különösen előnyös például nyáron, amikor nyilván alapból meleg van mindenhol. Csupán 27.990 Ft-ba kerül, így nem csak egyet, hanem többet is vásároltunk belőle.

A másik nagy szerzeményünk a kézi tésztakészítő gép, amivel mi magunk készítjük a tésztát. Ezt már szinte gyerekkorunkban megtanultuk a nagymamáktól, de most ennek a gépnek köszönhetően mi magunk készítjük a vendégeinknek, amit imádnak, mindenki oda van érte. Az egyik nagy sláger a vékony és széles metéltből készült ételeink.

Akciós termékek olcsó termékek

Összességében nagyon jó döntés volt, hogy megnéztük a már korábban említett üzenetet, mert rengeteg jó és hasznos dolgot vásároltunk az említett oldalról. Azóta is ezt a üzenetet küldjük a barátoknak, amikor ajánljuk az oldalt: “Akciós termékek, olcsó termékek, olcsó áruk, online vásárlás, olcsó cuccok. DisztkonDepó – Hatalmas kínálat, kiemelkedően jó árak, folyamatos akciók! Ne hagyja ki a lehetőséget!”