Táska volt a desszert a vendéglőben a vacsora után

Vacsorázni mentünk a férjemmel házassági évfordulók alkalmából. Kiválasztottam a ruhát, cipőt, hogy mit fogok viselni és izgalommal vártam a különleges estét. A kiegészítőim között minden passzolt, de a táskával bajban voltam, mert nem találtam olyat, ami illett volna az öltözékemhez. Hetek óta keresetem valami szépet, de nem találtam semmi szemrevalót sem.

Férjem meglepetés helyre vitt el, ahol még nem jártam azelőtt, de mint utólag kiderült, egy nagyon kellemes vendéglőt nézett ki. Az étteremben remek asztalt kaptunk, olyan helyen ültünk az ajtóval szemben, ahol jól láttam az érkezőket is. Egyszer csak nyílt az ajtó, helyes fiatal pár lépett be rajta. A lány vállára csodás Tamaris női válltáska volt akasztva, ahogy megláttam, az volt az első gondolatom, hogy én is ilyet szeretnék. Szerencsére a pár mellettünk lévő asztalnál foglalt helyet, és szóba is elegyedtünk. Ahogyan volt rá alkalmam, meg is kérdeztem, hogy honnan is sikerült ezt a klassz táskát megszereznie, mert ez nekem nagyon tetszik és jó ideje hasonló fazont keresek már, de sehol sem találok.  Elővette a telefonját és megmutatta a www.annataska.hu weboldalt, ahonnan ezt a gyönyörűséget rendelte.

A webáruházat böngészve láttam, hogy táskákat kínál, csupa változatos divatos, minden szezonban hordható modellben. Voltak klasszikus olasz és német, de viszonylag új, spanyol márkák is. Sokszínűség jellemzi a választékot mind márkák, fazonok, színek, stílusok tekintetében is. Én úgy gondolom, hogy bármely fazon, szín és stílus kedvelői találhatnak maguknak megfelelő darabot. Fontos megemlíteni, hogy a táskák mellett kiegészítők, pénztárcák, övek és neszeszerek is bővítik a www.annataska.hu webáruház kínálatát férfiak és nők számára is.

Férjemnek örömmel mutattam meg a választékot, bár ezek a dolgok nem szokták érdekelni és elég sajátos ízlése van, mégis kíváncsian nézegette az oldalt. Leginkább a testtáskák kínálatát nézegette, praktikusnak és komfortosnak tartja ezeket, sokféle olyan színárnyalatú táskát talált, ami illik a ruhatárába is. A táskákon kívül a pénztárcakínálatot nézte még meg, de annyiféle tárca volt a kínálatban, hogy azt mondta, hirtelen nem is tudna közöttük dönteni, olyan sok van, ami tetszik neki.

Tovább nézve az webáruházat láttam, hogy minden korosztály találhat magának alkalmas darabot, mert e termékek stílusa változatos, árban is elérhető és kedvező. Funkcióban is nagy a változatosság, háti-, váll-, test-, kézitáskákat kínálnak minden alkalomra, de aki mondjuk alkalmi öltözékhez passzoló táskát keres, válogathat színházi- és boríték táskák között is. Ha valaki ajándékozni szeretne, akkor is érdemes itt körülnéznie, biztosan talál olyan dolgot, amivel örömet tud szerezni.

Az újonnan felfedezett táskawebáruház egy kellemes, esztétikus felületű, könnyen kezelhető webshop. A táskák és kiegészítők között kereshetünk a táska típusára, márkájára, de ha pénztárcát vagy övet szeretnénk inkább, arra is szűrhetünk. A menü áttekinthető, keresőbarát, a vásárlás gördülékenyen lebonyolítható. A regisztrált vevők a vásárlások után pontokat kapnak, amit a következő vásárlásaik alkalmával beválthatnak.

Azt is megválaszthatjuk, hogy milyen szállítási módot szeretnénk. Igénybe vehetjük a GLS futár szolgáltatásait, vagy akár egy Pick Pack point-on is átvehetjük a csomagot. Utóbbi ugye azért tök jó, mert akkor mész érte, amikor akarsz, míg a GLS futár esetében ugye időzíteni kell az órákat a futárral. Mindkét opció csak egy 1000 forintos szállítási költséget von maga után, így tényleg csak az a lényeg, hogy neked éppenséggel melyik kényelmesebb.

Mire a desszert kiért, már az álomtáska is a kosárban landolt. Mindkettő nagyon jól esett.