Hétvégi kiruccanás és a legfontosabb baba cuccok

Minden kisgyerekes szülő tudja, hogy a hétvégi utazás csak akkor lesz felhőtlen, ha semmi sem marad otthon, ami később kellhet. Ha kisbabával utaznak, akkor ez különösen igaz, hiszen bármikor kellhet egy extra rugdalódzó, a saját samponunk, még pár száz darab törlőkendő és így tovább. Éppen ezért gondolom, hogy a barátaink nagyon jó rendszert alakítottak ki erre. Szeretnek utazni, és erről nem akartak lemondani a baba miatt, hiszen a gyerkőcnek is sok izgalom egy ilyen kiruccanás. Ők összeállítottak egy utazós pakkot, ami mindig alapból össze van pakolva, ha esetleg utaznának, és minden utazás végén újratöltik otthon. Mindent egy weboldalról szoktak újrarendelni is ehhez a csomaghoz, a https://www.lord.shop.hu/bababolt a kedvencük a jó árak miatt.

Mik kellhetnek a baba utazó szatyrába?

Mivel én az ő példájukból indulok ki, így ezeket fogom megosztani, hátha másnak is segít. Ők a https://www.lord.shop.hu/bababolt oldaláról szokták megrendelni az összes szükséges tisztasági szert a babának. Innen rendelnek havi pelenka szettet is, mivel sokkal kedvezőbb az ára a szimpla bolti termékeknél, és külön újszülöttekre valót is lehet kapni.

A tisztálkodószereket mindig előre elcsomagolják az utazáshoz. Nekik néhány márka nagyon bejött, és azokat szokták újrarendelni. Samponból a baba könnymentes gyerek sampon jött be, mivel ez nem csípi a kicsi szemét, hogyha véletlenül belemenne fürdés közben. Ráadásul nem borítja fel a fejbőr egészséges pH értékét, így nem fog viszketni a baba fejbőre. Extra pont, hogy a babóca a tubuson lévő Vuk miatt még inkább rajong érte.

Fontos, hogy mindig legyen a csomagban popsikrém, hogyha a babóca bőre kipirosodna. Ezt is a https://www.lord.shop.hu/bababolt oldaláról veszik, mivel a kedvenc márkájuk megtalálható a kínálatban. A Neogranormon popsikrémje, ami állati anyagoktól és parabénektől mentes, így biztosan nem fogja irritálni a kicsi bőrét. A pelenkakiütések ellen ez a legjobb szerintük, és nagyon jól hidratája a bab bőrét. Testápolásra ők is ezt a márkát használják csak a felnőtt változatban.

A https://www.lord.shop.hu/bababolt oldaláról rendelik a törlőkendőt is, mivel abból sosincs elég. Szempont volt, hogy sok legyen a kiszerelésben és jó áron, így a New Sleepy törlőkendőt választották, ami 120 darabos. A babóca is szereti, mivel nagyon gyengéden tisztítja a bőrt, és már újszülött kortól használható, így nem kellett váltaniuk. A doboza visszazárható, így praktikus utazás közben, nem szárad ki és nem koszolódik. Egy csomag 515 Ft, így ebből sokat szoktak rendelni egyszerre, és így a pontgyűjtésük is tetemesen gyarapodik a vásárlással.

Persze a cumisüveg, az etető készlet, a kedvenc maci és a sok sok body sem maradhat otthon. A babakocsi és a mózeskosár is mindig velük tart, így a legkisebbnek is kényelmes az utazás. Gyerkőccel is lehet utazni, pusztán némi előre tervezést igényel és egy jól összeállított listát. Ezeket a termékeket praktikus online megrendelni a https://www.lord.shop.hu/bababolt oldaláról és nem méregdrágán megvenni a boltban. Ezek után már csak élvezni kell a hétvégi nyaralást.