Nem telik el nap kihívás nélkül

Vendéglő tulajdonosként sosem unatkozik az ember. Nap, mint nap új kihívásokkal kell szembenézni. Nem csak a pandémia miatt, ami most megnehezíti a dolgunkat, hanem egyébként is. Ez a helyzet anyagilag visel meg, de amikor egy vendéglő teljes gőzzel üzemel, akkor egymást követik a kihívások és a problémák. Minket, vendéglősöket, ez tart életben. Észrevétlenül legyőzni a szembejövő problémákat, hogy a vendégek zavartalanul pihenhessenek.

Persze ez nem mindig sikerül. Gyakran elromlik valami, összetörik valami, vagy csak éppen hiányzik egy eszköz a szobából, de a vendég igényelné. A legtöbb ilyen probléma várhat egy-két napot, ezzel kapcsolatban az ügyfeleink is megértőek szoktak lenni. De van olyan helyzet, amit azonnal meg kell oldani. Ilyen például, ha egy nélkülözhetetlen eszköz megy tönkre. Ilyen eszközök a mikrohullámú sütők. Erre általában többször is szükség van egy nap.

Ehhez kötődik az eddigi legjobban, és leggyorsabban kezelt kihívásom is, amiben a bestmarkt.hu volt a segítségemre.

Tavaly ősszel, dél körül csörgött a telefonom, az egyik vendég hívott. Jelezte, hogy elromlott a mikrohullámú sütő az apartmanjában. Én sajnos üzleti ügyeket intéztem Budapesten, így nem tudtam azonnali segítséget nyújtani a helyszínen. A többi eszköz is használatban volt a szálláson, így tudtam, hogy azonnal vennem kell egy újat. A helyi elektronikai üzlet bezárt volna, mire hazaérek, így mást kellett kitalálnom.

Beírtam a keresőbe, hogy “mikrohullámú sütők”, és egy kis kutatás után rátaláltam erre az oldalra, ami megmentette az életem.

Két tárgyalás között volt időm válogatni, ezért ki tudtam választani a legjobb eszközt. A lényegesebb szempont az volt, hogy még ma a vendéglőmben legyen a termék.

Felhívtam az oldalon található telefonszámot, és az ügyfélszolgálat segítségét kértem. Ők azt javasolták, hogy rendeljem meg a terméket személyes átvétellel, így már aznap átvehetem. Szuper! Nagyon megörültem a hírnek. Mivel az üzlet estig nyitva tartott, így ez könnyedén kivitelezhető volt hazafelé.

Már csak ki kellett választanom a számomra megfelelő terméket. Mikrohullámú sütőkből nem kevés akadt az oldalon, így a bőség zavarában szenvedtem. A választásban az oldalon található szűrők voltak a segítségemre. A számomra fontos paraméterek kiválasztása után megtaláltam a tökéletes eszközt, ami nagyon jó áron volt, és 24 hónap gyártói garancia is volt rá. A részletes leírás által gyorsan képbe kerültem a mikróval kapcsolatosan, és még a vásárlói vélemények is pozitívak voltak róla.

Egy nagyon egyszerű és felhasználóbarát folyamatot követően, perceken belül leadtam a rendelést, és a megbeszéltek szerint még aznap este átvettem az üzletben.

A webáruház nemcsak megbízható bolt, ahogyan ezt az általuk elnyert díj is mutatja, hanem nagyon korrekt és gyors is. Szinte megmentették az életem ezzel a gyorsasággal.

A vendégek még aznap este használatba vették az új eszközt, és le voltak nyűgözve, amikor nekik is elmeséltem, hogy hogyan oldódott meg a probléma.