Teafa olaj a vendégek egészségéért

Vannak helyek, ahol annyira otthonosan érzem magam. Ilyen a szomszéd városban lévő kis vendéglő is. A hangulata olyan bájos és a kiszolgálás olyan figyelmes, mintha csak a nagyihoz látogatna el az ember lánya.

Ebben a vendéglőben mindig olyan tisztaság van, és annyira frissítő illat járja be a teret. A minap megkérdeztem Ica nénit, a kis vendéglő tulajdonosát, hogy mitől lehet ez. Ekkor mesélte el nekem, hogy valószínűleg a teafa olaj az, amit én így megéreztem. Nem tudtam, hogy mi is pontosan a teafa olaj, így rákérdeztem, és ajánlotta a Humanity Áruházat, ahonnan ő be szokta szerezni ezt az illóolajat.

Mesélte, hogy ebben a webáruházban 100% tisztaságú és teljes mértékben természetes illóolajat lehet megvásárolni, és hogy ő is itt talált rá és itt olvasta, hogy fertőtlenítő hatással és antibakteriális hatással és vírusölő hatással is bír. Illetve még nagyon sok mindennel, de ő elsősorban ezekért használja. A leírásban látta, hogy felületek és légtér tisztítására is kiváló a teafa olaj, és mióta ezeket elolvasta, azóta mindig rendel, és ezzel tartja rendben a vendéglőt. Lényegében egy univerzális tisztítószer készíthető belőle, ami teljesen természetes.

Megnéztem én is a weboldalukat ennek a környezetbarát cégnek, és azt kell mondjam, hogy ennyire alapos termékleírást nem is tudom, hogy láttam-e valaha. Az előállításától a felhasználásáig minden megtalálható hihetetlenül részletesen. Ami nekem megragadta a figyelmemet a termékleírásban az a fejbőrre gyakorolt hatása. Bár Ica néni felhasználási módja miatt is gondoltam, hogy rendelek én innen egyet, meg amúgy is olyan lelkesen ajánlotta az oldalt, de amikor megláttam a leírásban, hogy még a fejbőrömnek is jót tesz, na azt hiszem, hogy lehet két üvegcsére is szert teszek. Vagy nem is! Lejjebb görgetve észrevettem, hogy nem csak 10 ml kiszerelésben árulják, hanem kapható 50 ml, 100 ml és még 1 literes kiszerelésben is. Ejha, ez nem semmi! Akkor azt hiszem, hogy egy kezdésnek egy 50 ml kiszerelést kipróbálok.

Bankkártyás fizetési módot választottam, de a vásárlás értékét átutalással is lehet rendezni és akár utánvételre is lehetőség van. Én szeretek bankkártyával fizetni, örülök, hogy erre is lehetőséget biztosít a webáruház, ezzel is biztosítja a gyors rendelést és átvételt, hiszen nem kell a futárral még a fizetéssel is bajlódni, egyszerűen csak átveszem a csomagot és meg is vagyunk. A szállítási időnek csupán 24-48 órát adtak meg, ez is nagyon jó, így már a héten kipróbálhatom az oldalon javasoltak szerint a terméket. Tök jól leírják a felhasználási lehetőségeket és az adagolásokról is vannak pontos instrukciók, így egy olyan kezdő teafa olaj vásárló is könnyedén boldogulni tud, mint én.