Apa 25 éve dolgozik a vendéglátásban, ezért most megajándékoztuk

Apukám egy vendéglőben dolgozik már évtizedek óta. Ebből is látható, hogy elég népszerű a hely, ha ennyi ideje fenn tudnak maradni. Bár nem is csoda, hiszen a szakács és a pincérek is szuperek, tehát a vendégek mindig elégedetten távoznak innen. A tulaj mellett apukám látja el a vendéglő vezetését, ezért nagy becsben is tartják a kollégái. Most lesz 25 éve, hogy elkezdett ott dolgozni apa, ezért anyával úgy döntöttünk, hogy kedveskedünk neki valami kis ajándékkal.

Anya arra gondolt, hogy vehetnénk neki egy kis táskát, vagy egy jobb minőségű bőr pénztárcát. Ezek olyan dolgok, amiknek valóban hasznát is veszi, apa pedig elég praktikus ember. Úgyhogy lelkesen támogattam anya ötletét. Mivel fogalmunk sem volt, hol találhatnánk meg a legjobb minőségű pénztárcát apának, először az interneten kezdtünk el keresgélni. Így találtunk rá a következő oldalra: Bőr pénztárcák férfi pénztárca webáruház | cipomarket.hu.

Itt elég bőséges volt a felhozatal a szebbnél szebb férfi bőr pénztárcákból. Ráadásul ez nem csak egy férfi pénztárca webáruház, hanem mellette női pénztárcákat, férfi és női táskákat, cipőket, bakancsokat, szandálokat és öveket is árusítanak. Belevetettük magunkat anyával a szemezgetésbe. Ami apa ajándék pénztárcáját illeti, mi kiszúrtunk neki egy roppant elegáns fekete bőr tárcát, ami illene a stílusához. A tárca belső kialakításáról is találtunk fotókat a Bőr pénztárcák férfi pénztárca webáruház | cipomarket.hu oldalon, és igazán praktikusnak tűnt. Rengeteg külön kis zseb van benne az igazolványok, névjegykártyák és egyebek számára. Most pedig 10% kedvezménnyel juthattunk hozzá ehhez. Hozzá is adtuk a virtuális kosarunkhoz, és boldogok voltunk hogy viszonylag rövid idő alatt sikerült megtalálnunk apának az ideális bőr pénztárcát.

Mielőtt azonban még véglegesítettük volna a rendelést, megnéztük, miként jut el hozzánk a termék. A GLS futárszolgálattal szállítanák ki, 1-2 munkanapon belül, csupán 1000 forint ellenében. Ez nekünk így elég kényelmes volt, tehát továbbléphettünk a megrendeléshez. Egyébként még Pick Pack Ponton is lehetőség van átvenni, ha valaki nem lenne biztos abban, hogy otthon tud lenni, amikor a futár érkezik. Nevet, címet, elérhetőséget kellett csak megadni, szokás szerint. Előre utalással, vagy utánvéttel is lehet fizetni. Az utánvét 70.000 forint összegig lehetséges, amiben mi még bőven benne voltunk, így ezt az opciót választottuk. Leadtuk a rendelést, és hamarosan meg is érkezett a megrendelést visszaigazoló email is.

Innentől számítva pedig 2 napon belül megérkezett a pénztárca, amit szépen becsomagoltunk apának. A 25. munkahelyi évfordulóján egy ünnepi vacsora keretein belül pedig át is adtuk neki, és mondanom sem kell, nagy volt az öröm. A vendéglő tulajdonosa szó szerint irigykedve nézte apa ajándékát. A szülinapjára majd őt is meglepjük egy ilyen pénztárcával, hiszen évek óta a családunk barátja. Mindenképpen vissza fogunk még térni a cipomarket.hu oldalra, mert rengeteg szuper minőségű terméket találtunk itt. Bár most csak egy terméket vettünk meg, a későbbiekben biztosan fogok innen cipőt és táskát is rendelni.