A mi kis vendéglőnk is halad a korral – új, modern dagasztógépet veszünk

A járványhelyzet és a korlátozások természetesen a mi vendéglőnket is megviselték. Most, hogy nem fogadhatunk beülő vendégeket, teljesen átálltunk a kiszállításra, illetve az elvitelre. Emiatt persze visszaesett a forgalmunk, és némileg a bevételünk is, hiszen a törzsvendégeink kifejezetten a hangulat (na és persze a finom ételek) miatt szerettek hozzánk betérni. Mivel a kapacitásunk még megengedte, úgy döntöttünk, hogy a helyzetet egy új lehetőségként szemléljük a fejlődésre. Kitaláltuk, hogy a főtt ételek és különböző desszertek mellett lehetőséget nyújtunk a vásárlóinknak friss, házi péksütemények rendelésére is.

Igen ám, de ehhez a konyhai felszerelésünket is frissíteni kellett némileg. Szükségünk volt egy új munkaasztalra, illetve egy dagasztógépre is, hogy minél gyorsabb és hatékonyabb legyen a péksütik és kenyerek előállítása. Barátok és szintén a szakmában dolgozó ismerősök ajánlották nekünk a https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalt. Egyből megütötte a fülemet az Rdealer neve, mert már korábban is találkoztam vele, és eszembe is jutott hol: még évekkel ezelőtt a szakácsunk azt javasolta, innen rendeljük meg az italhűtőket. A hűtőkkel azóta sem volt semmi probléma, úgyhogy biztosra vettem, hogy akkor is jól fogunk járni, ha dagasztógépet és a munkaasztalt is tőlük rendeljük.

Fel is mentem az ajánlásnak megfelelően a https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalra, és elkezdtem szemezgetni a dagasztógépek között. Egyből föltűnt, hogy használt és új állapotban lévő gépeket egyaránt forgalmaznak, ráadásul kifejezetten jó áron. A használt és teljesen új gépek árai között nem volt olyan hű de eszeveszett nagy különbség, ezért én inkább az új gépeket szemlélgettem. Már csak azért is, mert az Rdealer a használt gépekre 3 hónap garanciát vállal, míg az új gépekre egy évet. Az is feltűnt, hogy a forgalmazott konyhai gépek olasz gyártmányúak, ami már önmagában egy jó garancia a minőségükre.

Két gép is megtetszett: az egyik egy 20 literes Resto Italia dagasztó, a másik pedig egy 33 literes Pasquini márkájú dagasztógép volt. Igazából a méretük volt az, ami gondolkodóba ejtett. Vajon elég lesz a 20 literes gép, vagy inkább a 33 litereset vegyük meg? Végül is mindkét gép raktáron van az Rdealernél, úgyhogy egyikre sem kellene még pluszban várni, hogy berendeljék. Erről még a szakácsunkat is meg fogom kérdezni, mielőtt véglegesíteném a rendelésünket. A rendelést egyébként telefonon lehet leadni a weboldalon megadott telefonszámok egyikén, valamint személyesen, a tapolcai bemutatótermükben. A Tapolcára való leutazást nem tudnánk megoldani, ezért mindenképpen telefonon adnánk le a rendelést. Még szerencse, hogy az Rdealer az elszállításban is tud segíteni a vásárlóinak.

A https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalról átkattintva elkezdtem a munkaasztal után kutatni. Ezt a kiegészítők fül alatt találtam meg. De oldalt, a kategóriák fül alatt is egyszerűen ki tudjuk jelölni, hogy mit keresünk, így nem kell időt pazarolni a keresgélésre. Hamar meg is találtam az ideális méretű munkaasztalt a készletükben, ami szintén raktárról beszerezhető, tehát várakozás nélkül egyben ki tudnák szállítani a dagasztógéppel együtt. Ez remek hír volt!

Még a héten egyeztetek is a szakáccsal, hogy melyik dagasztógépet rendeljük be, és felveszem a kapcsolatot az Rdealerrel. Egy valamiben biztos vagyok: most sem fognak nekünk csalódást okozni.