Vízszerelőre volt szükség a vendéglőbe. Kellemetlen, de elkerülhetetlen.

Vízszerelőre volt sajnos szükségünk az elmúlt héten a vendéglőbe. Még az volt a szerencsénk a szerencsétlenségben, hogy nem vagyunk nyitva a vírus miatt. Kis vigasztalás, de be kell érnünk ennyivel.

Mivel ilyen problémával még nem volt dolgunk, ezért egyből az okostelefont vettem a kezembe, és bepötyögtem, hogy vízszerelő budapest. Gondoltam ez lesz majd a leggyorsabb módja, hogy találjak valamit, ami a legközelebb van a vendéglőhöz. Ha tudtam volna, milyen igazam lesz.

Egyből az első oldal, ami felugrott válasz volt kétségbeesett imáimra. Már annak nagyon megörültem, hogy akár egy óra alatt is kijönnek megnézni a problémát. Mivel sajnos egyből nem tudtam kitalálni, mi a probléma, ezért felhívtam a megadott telefonszámot. Nagyon kedvesek voltak a telefonban, és teljesen elnézték a pánik közeli kapkodást a hangomban, majd biztosítottak róla, hogy a lehető leghamarabb ki jönnek, és szemügyre vegyék a problémát. A weboldaluk alapján nagyon bíztam a szakértelmükben. A 30 éves tapasztalat és az egész napos ügyelet nagyon jól jön ilyen vészhelyzetek esetébe, és megnyugtatja a szerencsétlent, aki hirtelen azt se tudja fiú-e vagy lány, hogy legalább valaki tudja, mit kell majd csinálni.

Míg kiértek, rendesen átböngésztem az oldalt, és meg kell mondjam nagyon alaposan átjárnak minden lehetséges problémát, legyen az víz, gáz vagy fűtés; szerelés vagy beüzemelés. Miután megérkeztek, megállapították, hogy a probléma oka dugulás, és nagyon gyorsan és alaposan meg is szüntették a problémát. Ahhoz képest pedig, hogy milyen hamar elvégeztek, az ár teljesen megfizethető volt.

Szóval, ha vízszerelőt kerestek budapesten, ne habozzatok, keressétek meg őket! Garantálom, hogy nem jártok rosszul velük.