Vendéglőalapítás és székhely keresése egy helyen megoldva

A korábbi barátnőm nagyon szeretett főzni. Mindig ledöbbentett azzal, hogy micsoda extra ízeket tud belevinni akár egyszerű ételekbe is. Nagyon inspirálóan hatott rám, pedig korábban egyáltalán nem figyeltem oda arra,hogy miket eszek. A fő az volt, hogy tele legyen a bendőm. Ez a lány azonban elültette a bogarat a fülemben, hogy mi lenne, ha létezne egy olyan vendéglő, ahol hagyományos, magyaros kajákat lehetne enni, valamilyen modern csavarral. Hosszú spórolás és tervezgetés után elhatároztam magamat és úgy éreztem, hogy készen állok arra, hogy meglapítsak egy ilyen helyet.

Volt egy nagyon jó szakács ismerősöm, aki biztosított afelől, hogy majd ő összerakja az étlapunkat. Én ennek nagyon örültem, viszont a legnagyobb baj a vendéglő megalapításával kapcsolatban az volt, hogy nem tudtuk, hol és miként alapítsunk székhelyet. Az egyik este csak böngésztünk az interneten, mikor szembe jött velünk egy székhelyszolgáltatás újlengyel felirat. Korábban nem is hallottunk erről a helyről, de több keresési eredményben is felbukkant, úgyhogy rákattintottunk az egyikre és az a Székhelyszolgáltatás24 oldalára vitt minket.

Mindenkiben van szerintem egy kis gyanú az internetes ajánlatokkal kapcsolatban. Főleg, ha olyan volumenű dologról beszélünk, mint a székhelyszolgáltatás. Emiatt több kritériumnak meg kellett felelnie nálam a Székhelyszolgáltatás24-nek, hogy el tudják nyerni a bizalmamat. Az interneten szerintem az első és legfontosabb dolog az oldal kinézete, ha az ember meg akar bizonyosodni az autentikusságról.

Nem lehetett panaszom a Székhelyszolgáltatás24-re, mivel rengeteg információval szolgáltak a székhelyszolgáltatás újlengyel témában. Ez az információ pedig kifejezetten úgy volt tálalva, mint amiképp az éttermemben elképzelem az ételeket. Nem volt túl tolakodó, de megragadta a figyelmet. Nem volt túlcsicsázva, hanem kellően minimalista volt. Sok információ jelent meg a képernyőn, de sohasem éreztem azt, hogy eltúlozták volna és elveszek a szövegben.

Miután letudtam ezt az első kört és meggyőzött az oldal a felépítésével, rátérhettem a lényegre: Mit jelentett az a felirat, hogy székhelyszolgáltatás újlengyel? Milyen település egyáltalán ez az Újlengyel és miért éri meg itt székhelyet alapítani. Először úgy képzeltem el a helyet, mint bármelyik kis falut. Kiderült azonban, hogy több cégnek is itt van a székhelye. Egyre inkább elképedtem, hogy mi viheti rá az üzletembereket arra, hogy pont itt alapítsák meg a székhelyüket.

Cégek alatt pedig nem kisvállalkozásokat értek, hanem a mindenki által ismert multik is itt alapítanak székhelyet. Ennek pedig fő oka, mint kiderült, az volt, hogy nem kell iparűzési adót fizetni ezen a településen. Igen, jól olvastad. Nulla százalékos az iparűzési adó, ez pedig érthetően magához vonzza a befektetőket és a cégeket. Az oldalon még emellett részletes leírás volt arról, hogy miért van ez így, de ebbe most nem mennék bele, nyugodtan utána tudtok nézni ti is.

A lényeg pedig az, hogy a Székhelyszolgáltatás24 abban tud segíteni, hogy Újlengyelen megalapíthasd a székhelyedet. Mindent megadnak hozzá, viszonylag alacsony áron és rengeteg dolgot felsoroltak, amik konkrétan ingyen vannak. Biztos vagyok benne, hogy a konkurencia nem engedhet meg magának ilyeneket. A Székhelyszolgáltatás24 azonban már 10 év tapasztalattal rendelkezik. Bár sokan mondják hogy a kor nem számít, én azért mégis inkább rájuk bíznám magamat, mint egy ma megnyitott cégre.

Tehát minden pórusából áradt a profizmus ennek az oldalnak. Nem okozok meglepetést, ha azt mondom, hogy sikerült meggyőzniük. Végső soron pedig ők tették lehetővé azt, hogy megvalósítsam az álom vendéglőmet.