Poénos póló a vendéglőben

Szeretem a vendéglőket, a kifőzdéket, mert szerintem ezeken a helyeken sokkal jobbakat lehet enni, mint a többi, flancos étteremben. Amikor kirándulni megyünk, mindig beülünk egy helyi kifőzdébe vagy vendéglőbe, ahol megkóstolhatjuk a tájegységre jellemző ételeket, házias ízeket.

Éppen az egyik kirándulásunk alkalmával a Mátrában jártunk karácsony tájékán, mikor beültünk egy vendéglőbe. Nem volt sok vendég, és a legtöbben szerintem ismerték is egymást, igazi helyi kedvenc lehetett a vendéglő. A pincér lány mindenkivel jól elcsacsogott, nem volt rajta a formális pincér ruha, helyette egy “Stranger Christmas” feliratú póló volt rajta, ami nekem nagyon megtetszett, hiszen én is nagy rajongója vagyok a Stranger Things sorozatnak, amire ez a póló reflektál.

Mikor jött, hogy felvegye a rendelésünket, akkor meg is dicsértem a pólóját, mire egyből mesélni kezdte, hogy a főnökük megengedte, hogy a karácsonyi időszakban hasonló, karácsonyi pólókat viseljenek, és még kaptak is a céges mikuláscsomagban pólót. Persze, neki több is van, de ez az egyik kedvence.

Persze rákérdeztem, hol vette, mire egy szalvétára ráírta: LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop.

Ez az oldal vicces pólók forgalmazásával foglalkozik, nagyon sok poénos pólót lehet itt vásárolni, azt mondta a lány. Nem akartam nagyon feltartani, hiszen még ha kevés is a vendég, Ő dolgozik, ezért igyekeztem rövidre fogni a beszélgetést, aminek a során kiderült, hogy nagyon sok pólót rendelt már a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop oldalról.

Azt mondta, nagyon sok modern és klasszikus sorozat és film ihlette poénos pólót lehet itt kapni, és szerinte mindegyik nagyon jól néz ki. Nagyon jó az anyaguk és a nyomat is megfelelő minőségű.

Azt mondta, hogy nagyon örül neki, hogy van ez a bolt, mert ide, a Mátrába nagyon kevés bolt szállít, de ezzel nekik is van esélyük egyedi pólókat hordani.

El is tettem a szalvétát, hiszen nagyon tetszett a póló, ami a lányon volt, én is mindenképpen szeretnék majd venni egyet és kíváncsi vagyok, milyen pólókat árulnak még itt.

Már egyszer rákerestem a boltra, de annyi pólójuk van, hogy nem tudtam még mindet megnézni, párat már agy is a kívánság listámra tettem, biztosan fogok innen rendelni a közeljövőben.