Vendéglátós ruha a netről

Egy vendéglátóegység üzemeltetőjeként számos kihívással találja szemben magát az ember. Kalandos munka ez, szeretem is megoldani az ilyen ügyes-bajos dolgokat, ám megmondom őszintén, a múltkor valami kifogott rajtam.

Ami kifogott rajtam, az nem más, mint a munkaruhák témája. Egyszerűen kiakasztó volt számomra, hogy csupán kétféle kategóriában találok munkaruhák a dolgozóimnak: vagy olcsó, de silány minőségű, vagy pedig ki kell fizetnem a csillagos ég árát is, hogyha jó minőséget vásárolok.

Nehezen találtam az arany középutat, már kezdtem azt hinni, hogy nem is létezik, ám egyik szakmabeli társam ajánlotta nekem ekkora a https://www.lumaxpro.hu oldalát. Mondta, hogy ő már évek óta innen rendel, és soha nem kellett még csalódnia. Nagyon nagy a raktárkészletük, nem kell sokat várni egy leadott rendelésre, továbbá a minőség kifogástalan volt neki eddig mindig.

Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro

Hát, mivel ennyire jó tapasztalatai voltak Andrásnak, úgy döntöttem, szétnézek az oldalon.
A Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro valóban egy óriási kínálattal rendelkező cég, ahol minden munkáltató és munkás megtalálja magának a megfelelő viseletet. Rengeteg munkavédelmi ruházat megtalálható náluk, bátran válogathatnak festők, építőmunkások, favágók, vendéglátósok, egészségügyi dolgozók is, de a sort még hosszasan folytathatnám.
Természetesen nem csak maga a ruházat az, amit meg lehet innen rendelni, hanem a különböző kategóriájú munkavédelmi cipők és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak a kínálatban.

Tetszett, hogy a webshop átlátható, jól szegmentált, nem kell sokat keresgélni benne a nagy kínálat ellenére se. Ami kifejezett előny szerintem, hogy mindig pontosan látni lehet azt, hogy hány db van raktáron az adott ruhadarabból.
Sokszor futottam már bele abba, hogy találtam egy jó ajánlatot, aztán, amikor megrendeltem 30-40 darabot belőle, akkor jött vissza az e-mail, hogy nem tudjak leszállítani, nincs ennyi raktáron. ha megfelel, a “maradék” kb. 25 darabot is ki tudják természetesen küldeni, csupán 4-5 hetet kell rá várni. Hát, ez nagyon nem az, amire nekem van szükségem, szóval az ilyen rendeléseket egyből visszamondtam.

A https://www.lumaxpro.hu oldalán ilyen nem tud előfordulni. Egyrészt ugye látszik, hány darab van raktáron, másrészt náluk semmiből sem 5-10 darabot tartanak. Ennek az az oka, hogy ők szeretnék azokat is kiszolgálni, akik nagytételben szeretnének vásárolni.
A nagytételű vagy visszatérő vásárlások esetén érdemes őket felkeresni telefonon vagy e-mailben. Így sokkal könnyebben le lehet egyeztetni a részleteket, továbbá ha tényleg nagy darabszámról van szó, akkor kedvezményt is tudnak biztosítani bizonyos esetekben.

A Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro oldalán én is hamar megtaláltam, amit kerestem, és könnyedén meg tudtam rendelni. Maga a rendelés leadása nem volt bonyolult, és még hosszú időbe sem telt. A fizetési módok változatosak: készpénzes vagy előre utalásos verziót is választhatunk.
A megvásárolt árut természetesen kihozzák nekünk, rendkívül jutányos díj fejében. A rendelési méret és a raktárkészlet függvényében 2-14 nap alatt érkezik majd meg hozzánk a rendelt árucikkeket.

A rendelés leadása után csak várnom kellett. Mindössze 4 nap alatt kihozták, amiket rendeltem. Nagyon örültem neki! Soha nem volt még ennyire kényelmes a vásárlás.

A megrendelt ruhadarabok kiváló minőségűek voltak, és el sem tudtam korábban képzelni, hogy ilyen jó áron fogom megvásárolni a legjobb munkaruházatot az alkalmazottaim számára.
Hamar világossá vált, hogy a Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro nagyon jó barátom lesz a következőekben is, ugyanis ilyen kiváló árucikkeket sehol nem tudtam még vásárolni. Tökéletes ár-érték arány, kiváló kiszolgálás: ez a https://www.lumaxpro.hu!