Természetes lekvárokkal gazdagítjuk a reggeliket a vendéglőben

Biocity.hu

Ahogy már sokak életébe belépett az egészséges táplálkozásnak a fontossága,nálunk otthon a családi körben is egyre nagyobb teret öltött. Sokáig kerestem azt a webáruházat, amit végül a Biocity.hu-ban meg is találtam, amivel azonosulni tudok, akiknek szintén ugyanolyan fontos az egészséges életmód, mint ahogy az számunkra is azzá vált, és ahol minden alapanyag megtalálható egy helyen. Hiszen a mindennapi ételeink megválasztása teszi lehetővé azt, hogy megéljük az érzelmi és fizikai jólétünket.

Ezt az elgondolást idővel úgy gondoltam, hogy a vendéglőbe is be szeretném építeni, szeretném az életszemléletet átadni a vendégeknek, és a minél egészségesebb táplálkozást biztosítani számukra. Gondolom, sejtitek már, hogy nem volt kérdés számomra, hogy a Biocity.hu lesz az, ahonnan meg fogom rendelni a vendéglőbe is a szükséges alapanyagokat.

Első nekifutásban arra gondoltam, hogy a reggeli kínálatot fogom egészségesebbé varázsolni. Ehhez átnéztem a biocity lekvár kínálatát, ahol nem csak bio termékeket találtam, hanem olyan különleges gyümölcslekvárokat is, amivel nagyon jól fel lehet dobni a vendéglő reggeli kínálatát. Ilyen volt például a vaníliás erdei gyümölcslekvár, a levendulás megy és málna lekvár, és olyan extrább kombinációkat is lehet itt találni, mint a fahéjas szilva vagy az eper és szőlő lekvár. Természetesen alap lekvárok is megtalálhatóak, extra tartalmak nélkül, mint például az eperlekvár. A legtöbb lekvár még főételek mellé szószként is használható, így lesznek olyan fogások ebédre, amihez ezekből a lekvárokból fogunk majd szószt kínálni.

Ahogyan otthonra is mindig mindent megtaláltam, jól sejtettem, hogy most is meg fogok mindent találni a Biocity.hu oldalon, ami a vendéglő étlapjának a színvonalát növelni tudja meg, és elősegíti az egészséges életmód támogatását. A BioCity pedig egy olyan partnerré válhat számunkra, akikre mindig számíthatunk, akiktől mindig a legjobb minőségű és valóban természetes alapanyagokat vásárolhatjuk majd meg. Ha belegondolsz, én most csak a lekvárokról tudtam írni neked egy blogbejegyzést, mi lenne ha a teljes kínálatról kezdenék el áradozni? Megmondom én: napokon át olvasnál, hiszen több mint 8000 féle termék megtalálható náluk. Ez a hatalmas kínálat az, ami miatt azt gondolom, hogy nem létezik olyan, amit ne tudnánk innen beszerezni.