Lánybúcsút terveztünk a falu vendéglőjében a barátnőimmel

Nagy napra ébredtünk, ugyanis a legjobb barátnőnk, Annuska kezét megkérte a vőlegénye, Áron. Így aztán azonnal össze is verődtünk a falu legjobb vendéglőjébe, mert a dolog kibeszélése nem tűrt halasztást. Egy biztos volt, neki kellett látnunk megszervezni a lánybúcsút. Amiben mindenképpen egyetértettünk, hogy Tiszasüly kis falu, itt nem maradhatunk. Elkezdtünk utána nézni a lehetőségeknek, és rátaláltunk a BalatonPRO felejthetetlen lánybúcsú ajánlatára. Biztosak voltunk benne, hogy ez lesz az a lehetőség, amit keresünk.

A BalatonPRO ugyanis profi a szervezésben, és mesés környezetben ajánl lánybúcsú lehetőséget a Balaton partján szórakozni vágyó társaságoknak. Tervezéstől függően van lehetőség egész hétvégés, ott alvós, és egy napos lánybúcsút is tervezni. Mindegyik program esetén kihagyhatatlan programpont a balatoni vitorlázás, amelynek időtartama tetszés szerint rövidíthető vagy hosszabbítható, attól függően, mennyire ér rá a társaság. A BalatonPRO csapat ezt követően a legtöbb siófoki szórakozóhelyre ingyenes belépésre feljogosító karszalagot biztosít a társaságnak, sőt, a bulihelyeken a fogyasztás is kedvezményes lesz a lánycsapat részére!

Igény esetén a bulira használt hajón szállást is biztosítanak, sőt! Van lehetőség a Balatonra néző, panorámás étteremben elfogyasztani a vacsorát, és akár másnap a reggelit is. Igény esetén pedig reggel, a hazaindulás előtt még a kikötőben található luxusszálloda wellness részlegét is ki lehet próbálni! Ezt nevezem lánybúcsú programnak, mi biztosan benevezünk erre a lehetőségre. Ti milyen lánybúcsúkon vettetek részt eddig?