Sörcsapoláshoz Co2 palackra volt szükségünk

Tudtátok, hogy a sörcsapoláshoz Co2 palackra van szükség? A vendéglőben szerveztünk egy rendezvényt, ahol mindenképp csapolt szeretett volna a szervező. Ehhez pedig szükségünk van Co2 palackra.

Nem én szoktam beszerezni, így felhívtam Ferit, aki mondta, hogy fejből nem tudja a telefonszámot, de a gazpalackfutar.com/co2-palack oldalra menjek fel és ott meg fogom találni az elérhetőségüket annak a cégnek, ahonnan máskor ő is megrendelte a Co2 palackot, és akik nagyon gyorsan ki is hozták neki. Máskor jó hír lenne az, hogy gyorsan kihozzák, de nekem nem kell ma, sem holnap. Felhívtam a gazpalackfutar.com/co2-palack oldalon talált telefonszámot, és kiderült, hogy tényleg ha sürgősen kellene, akkor kihozták volna még aznap is a palackot. Megköszöntem, de mondtam, hogy nekem két hét múlva esedékes a rendezvény, így a lényeg számomra az, hogy addigra meglegyen, amit nagyon rugalmasan kezeltek, mondták, hogy bármilyen időpontban meg tudunk állapodni, tudnak igazodni az igényeimhez.

Baráti áron szállítják ki, és teljesen az ügyfél igényére szabják a kiszállítás időpontját is. Nagyon örülök neki, hogy ennél több időt nem is kellett foglalkoznom a Co2 palack beszerzésével, egy egyszerű telefonhívással néhány perc alatt minden fontosat megbeszéltünk, meg lett a kiszállítás ideje is. Egy telefonhívással már le is vették a terhet a vállamról, semmi dolgom nincs, csak várni őket a megbeszélt időpontban, amit közösen egyeztettünk le és számított az is, hogy nekem mikor felelne meg a kiszállítás. Ez a fajta rugalmasság nem mondható el mindenkiről, szóval csak azt tudom mondani, hogy nagyon jó, hogy lehetőség van arra, hogy előre megbeszélt időpontban kihozzák a palackokat, és tényleg fontos számukra, hogy milyen időpontok felelnek meg annak, aki co2 palackot akar vásárolni.

Emlékszem régen milyen nehéz volt beszerezni, kellett szereznem valakit, akivel elmehettem autóba olyan helyre, ahol lehet venni palackot, most pedig már egyszerűen egy telefonhívással meg lehet ezt oldani. A cég teljesen tisztában van azzal, hogy mennyire fontos az idő, és nem csak neki, hanem az ügyfeleinek is, és ezt mindig szem előtt tartja. Ráadásul nagyon kedvesek is voltak a telefonban, és amikor a két héttel későbbi időpontban a futár megérkezett, hasonló hozzáállást tapasztaltam. Nem éreztem azt, hogy sietve ott akar hagyni, pedig biztos, hogy még sok címre kellett kimennie még aznap, de még így is volt néhány jó szava hozzám.

Nem csak akkor érdemes őket választani, ha Co2 palackra van szükség, hiszen egy gázcsere telepről van szó, ahol többfajta gázpalack is megtalálható. Így ha főzéshez PB gázpalackra, lufikhoz hélium palackra, vagy akár argon palackra, nitrogén palackra, acetilén palackra, oxigén palackra, corgon palackra van szükség, akkor is érdemes őket hívni. Biztos vagyok benne, hogy más palackokat is hasonlóan ügyfélbarát módon szállítanak ki. Az oldalukon meg lehet nézni, hogy melyik típusból milyen kiszerelés kapható, így könnyen meg lehet nézni, hogy van-e olyan palackjuk, amit mi használunk, mert az nagyon fontos a cserénél, hogy olyat válasszunk, amilyen már van is nekünk. Ezt Feri is mondta nekem, de az oldalon is feltüntetik ezt az információt, illetve a telefonhívásban is elmondták. Azt kell mondanom, hogy minden részletre odafigyelnek.

Így megoldódott a sörcsapolás is a rendezvényen, a vendégek is boldogak voltak.