Vendéglőben kaptam hasznos tanácsot

Néhány hete egy barátnőmmel beültünk a kedvenc vendéglőnkbe, ahol gyakran szoktunk megfordulni, mert nagyon meghitt, családias a légkör, és az ételek is kitűnőek. Ilyenkor szoktuk megvitatni, kivel mi történt aznap vagy a héten, illetve minden újdonságot megosztunk egymással, amiről nemrégiben hallottunk.

Ősz révén panaszkodni kezdtem a barátnőmnek, hogy ahogy megérkezett a kicsit is hidegebb idő, rögtön rettent száraz lett a kezemen a bőr. Sajnos azt a krémet, ami nekem bevált, csak patikában lehet beszerezni, viszont ezzel az volt a problémám, hogy a munkaidőm még tart, amikor bezárnak a környékbeli gyógyszertárak, így egyszerűen nem tudok oda soha eljutni.

Ekkor rávágta, hogy milyen maradi vagyok, ő már rég az internetről szerzi be a szükséges kozmetikumait. Kértem, hogy mesélje el honnan, ugyanis én korábbi rossz tapasztalatok miatt nem bízom az online gyógyszertárakban. Elmondta, hogy a megoldás a gondomra a Prevenció Patika lesz! Nagyon széles a kínálat, ráadásul a termékek is kedvező árban vannak. Ő már nem egyszer rendelt erről az oldalról, mindig jó tapasztalatai voltak. Elmondta, hogy sokszor megvárja, hogy több dolga is elfogyjon otthon, hiszen így még jobban megéri innen vásárolni, ugyanis a kiszállítás 12 000 Ft felett ingyenes. Felajánlotta azt is, hogy akár vásárolhatnánk közösen is, úgyis lassan elfogy neki is néhány szükséges dolga, így mindkettőnknek jobban megéri.

Prevenció Patika

Elültette a barátnőm a fülembe a bogarat, így alig vártam, hogy hazaérjek, és magam is szemügyre vehessem a Prevenció Patika weboldalát. Amikor ellátogattam a javasolt weblapra, nem csalódtam, már rögtön a kezdőoldal nagyon szimpatikus volt, ami valljuk be fontos, ha egy online üzletről van szó. Meg is találtam a megfelelő kézkrémet, de emellett kerültek a virtuális kosaramba étrendkiegészítők és vitaminok is. Amin a legjobban meglepődtem, az az volt, hogy még kisállat vitaminokat is forgalmaz a cég. Szerintem ez nagyon hasznos dolog, biztosan sokan vannak abban a helyzetben mint én, hogy rendszeresen gondban vannak, ha a házikedvencüknek kell hasonló dolgot beszerezniük. Hiszen az én lakóhelyemen nincs állatorvos vagy állatpatika, a szomszédos városba átutazni egy háziállat vitaminért pedig egyszerűen nem éri meg.

Az oldalon tovább böngészve találtam babaápoláshoz kapcsolódó termékeket is, ami szintén nagyon jól jött, mert egy barátnőm pont babát vár, és mindenképpen szerettem volna neki vinni valamilyen hasznos babaváró ajándékot. Azt hiszem, a bőrápoló, fürdető krémek mindig hasznosak! Legalább is én ebben a helyzetben biztosan örülnék neki.

Bevallom, kissé izgultam, de semmi okom nem volt rá, a rendelésem pontosan, az ígért időpontban szerencsésen megérkezett. Félelmem volt kissé az is, hogy eredetiek-e a termékek, mert sajnos a weben bele lehet futni néha kópiákat áruló vállalatokba. Ám a Prevenció Patikánál ilyenről szó sincs, minden termék eredeti, a gyártótól szerzik be.

Azóta is hálás vagyok a barátnőmnek, hogy megmutatta ezt a nagyon hasznos internetes gyógyszertárat, nagyon sok hasznát vettem. Megkímél egy csomó aggódástól és szervezéstől, ha esetleg kellene valami a patikából. Így megrendelem egy gombnyomással a termékeket, és csupán annyi a dolgom, hogy várjam a rendelés megérkezését.