Nyitás előtti SOS vízszerelés a vendéglőben

Alig vártuk már a szezont, hogy újra nyithassunk, és újra vendégekkel teljen meg a vendéglő. A nagy tervezgetésbe, szervezésbe, beszerzésbe azonban csúszott egy kis hiba.

Egy csőtörés nehezítette meg a nyitást, de hála a Vizszereles.net csapatának, mára ez már a múlté. Néhány éve találtam meg ezt a legjobb budapesti csapatot, akik egész Pest megyében megjavítanak mindent, ami a vízzel (és még sok mással) kapcsolatos.

Szóval amikor először találkoztam velük egy csatornázási anomália kapcsán, már akkor jól elmentettem az elérhetőségüket, hisz tudtam, hogyha legközelebb ilyen problémám adódik, akkor csakis őket fogom hívni. Hogy miért?

Mert a vizszereles.net csapata profi, harminc éves tapasztalattal. Gyorsan jönnek, akár egy órán belül is felmérik a problémát és addig kutakodnak, míg meg nem találják a legjobb megoldást. Nem az átmeneti elhárításra, hanem a tartós, jó minőségű megoldásra törekszenek. A munkáikért pedig garanciát is vállalnak.

Amiért a vizszereles.net-re esett a választásom, annak még több oka is van. Az egyik az a számla. Ugyebár vállalkozásként, vendéglőtulajdonosként nekem szükségem van arra, hogy el tudjam számolni a költségeket, sok olyan szakember van, persze ezt akár idézőjelbe is tehetném, szóval sok olyan valaki van, aki úgy van vele, hogy elvégzi a munkát, de bizony számlát ő nem ad.

A vizszereles.net csapata ad számlát, ezt a számlát pedig a biztosítók is elfogadják. Sokaknak, mint például nekem is, olyan biztosításuk van, ami fedezi például az ilyen dolgokat is, hogy ha elromlik egy csap, vagy csőtörés alakul ki.

És már el is jutottam a csőtöréshez, ami majdnem meghiúsította a vendéglő nyitását, de hála a vizszereles.net-nek, időben tudtunk nyitni, a vendégek legnagyobb örömére.

A csőtörés egyébként elég alattomos dolog, mert nem mindig van nyoma. Én sem láttam, hogy valahol vizesedne a fal, vagy a padló, de egyszerűen csak megérezem egy dohos szagot, ami nem akart eltűnni a konyhából. Így felvettem újra a kapcsolatot a vizszereles.net-tel, akik hamar ki is jöttek felmérni a helyzetet. A gyanúm beigazolódott, valóban csőtörés volt a konyhában. Szerencsére olyan helyen, ahol könnyen és gyorsan meg tudták javítani. Azóta is hálás vagyok a gyors, precíz segítségért.

Azonban nem csak ezért ajánlom őket, hanem azért is, mert nagyon sok mindenben lehet számítani a munkájukra. Így például vannak ugye a vízszerelési dolgok, mint egy csap, vagy zuhanyzó, vécé felszerelése. Aztán ott vannak ugye a fűtés dolgai is, ami szintén szakembert igényel. Sokszor gondolják azt egyébként az emberek, hogy mindenhez értenek, hogy nem nagy dolog ezt vagy azt kicserélni, vagy megjavítani. De sokszor az a tapasztalat, hogy ilyenkor még akár nagyobb kárt is okozhatnak az amatőr szerelők. Én ezért mindig szakemberekre bízom magam. A fűtésen kívül még a csatornázás és a csőtörés is szakterületük.