A legjobb plasztikai sebész szerintem

Szezonon kívül nincs annyi feladat a vendéglőben, így ilyenkor napközben egy kicsit el szoktam merülni egy-egy téma vagy könyv olvasgatása közben. Most szöget ütött a fejemben a plasztikai sebészet, hiszen már régóta szerettem volna megcsináltatni a mellemet, így ebben a témában kutakodtam.

A kutatásom eredményeként pedig kiderült, hogy Dr. Kelemen Ottó sebész az az orvos, akit érdemes plasztikai műtét esetén választani. Idén ő már a 38. évfordulóját ünnepelte a sebészorvosi pályafutásának, plasztikai sebészettel pedig, mint kiderült, már több mint 25 éve foglalkozik. Ez olyan sok idő, ami alátámasztja azt a szakmai hozzáértést, amiről több fórumon is olvastam. Azt is megtudtam, hogy már ’97 óta folytat magánpraxist, és már évek óta praktizál Pécsen, valamint Budapesten, illetve ő vezeti a Kelemed Plasztikai Sebészetet.

Az oldalát megnézve megtudtam azt is, hogy milyen végzettségei vannak, hol dolgozott az évek során, és hogy mely tudományos és szakmai társaságokban szerepel, mint tag. Egy ilyen szakmai életrajz szintén alátámasztja a sok pozitív véleményt.

Az oldalon, valamint az internet egyéb helyein több véleményt is olvastam róla, ahol kiemelték a szakmai hozzáértését, a magas szintű gyógyítást és rengetegen kifejezték az elégedettségüket a műtét utáni eredménnyel kapcsolatban.

Természetesen ahogy más plasztikai sebész, ő sem csak mellnagyobbítással foglalkozik. A szolgáltatásai között szerepel a mellkisebbítés, a hasplasztika, a zsírleszívás, a karplasztika, a combplasztika, valamint az arcplasztika és még további plasztikai műtétekre is lehetőség van nála.

A plasztikai képek menüpontban pedig mindenféle plasztikai beavatkozással kapcsolatban található előtte és utána a kép, amiből jól lehet látni, hogy milyen gyönyörű munkát végez Dr. Kelemen Ottó sebész.