Egy vendéglőben kaptuk az életmentő tippet

Múltkor egy nagyon kis hangulatos vendéglőben voltunk a feleségemmel. A feleségem kocsija pont aznap robbant le, és szegény eléggé el volt keseredve. Próbáltam nyugtatni, hogy cseppet se féljen, este keresünk egy autószervizest, de a mellettünk ülő pár pont meghallotta, hogy miről beszélünk és kedvesen odaszóltak, hogy a https://www.metaautoszerviz.hu oldalon biztos megtaláljuk a megoldást.

Hazaérve be is pötyögtem a weboldal címet és egy 18. kerületi autószervizes oldalán kötöttem ki.

Tehát ők tulajdonképpen autószervizeléssel és klímaberendezésekkel foglalkoznak. Mind a két esetben más más telefonszámot kell tárcsázni, de szinte összetéveszthetetlen, mert nagyon egyértelmű módon jelölik, hogy mikor melyikre van szükség. Ha autószervizelésre van szükséged, akkor a +36 30 957 3784-es telefonszámra lesz szükségünk. Mivel minél hamarabb akartam intézkedni, de a nyitvatartási időből aznap már kicsúsztunk, ezért az árajánlatkérő opciót választottam. Szerencsére ez nincs időhöz kötve, tök jó, hogy ez a szerviz követi a trendeket és ilyen modernizált.

Szóval ezen az aloldalon az a lényeg, hogy megadsz néhány adatot magadról (név, telefonszám e-mail), csak hogy mindenképpen eltudjanak érni, aztán pedig az autódról. Az autó esetében már nem lesz elég annyi, hogy egy 95-ös kék Wolkswagen, kicsit jobban bele kell ásni magad a részletekbe, hogy a Méta Autószerviz Kft. minél pontosabb árajánlatot tudjon adni a meglévő adatok ismeretében. Ilyen adatokra van szükség, hogy márka, típus, hengerűrtartalom, gyártás dátuma, alvázszám és még hasonlók. A végén pedig egy ilyen kis összefoglaló rubrikában le kell írni, hogy mi a probléma, mi az elvégzendő javítás.

Nagyon megvoltam elégedve a Méta munkájával, mindenkinek csak ajánlani tudom, itt van még egyszer a webcím: https://www.metaautoszerviz.hu

https://www.metaautoszerviz.hu